Google Analytics 4 képzés

Ismerd meg a Google Analytics 4, azaz a GA4 alapjait és
tanuld meg használni 1 nap alatt a webáruházadban.

Egész napos, átfogó, gyakorlatias tantermi oktatás

Kezdő és haladó webáruház tulajdonosoknak a GA4 mindennapi használatához

2023.07.01-től a Google Universal Analytics nem mér további adatokat. Helyette a Google Analytics 4 szoftverét kell használni mindenkinek piactól, termékkörtől és iparágtól függetlenül.

Az átállás és az új szoftver elsajátítása érdekében egész napos oktatást szervezünk kezdő és haladó e-kereskedőknek.

Kinek ajánljuk a képzést?

Webáruház tulajdonosoknak

Ha szeretnéd értelmezni az adatokat, megtanulni a felület használatát, hogy elemezni tudd a webáruházad teljesítményét, különböző csatornák – és az alvállalkozóid – hatékonyságát, akkor ez az az analitikai képzés, amire szükséged van.

Marketingeseknek

Ha külsős vállalkozóként vagy alkalmazottként dolgozol az e-kereskedelemben és azt sem tudod, hogy kezdj bele a GA4-re való átállásba, akkor gyere el a képzésünkre és megtanítunk mindent, amire szükséged lehet a kezdetekben, hogy értéket tudj nyújtani a partnereidnek.

Miért válaszd a GA4 képzésünket?

Gyakorlatias

Nem csak ledaráljuk a preziket, hanem a nap nagy részében együtt dolgozunk saját laptopjainkon.

Megmutatjuk lépésről lépésre

Nem marad le senki, ha menet közben bárki elakad, akkor segítünk a beállításokban

Garancia

Gyere el és ha úgy látod, nem hasznos számodra a tőlünk kapott tudás, visszakapod a befizetett összeg 100%-át!

Sallangoktól mentes, közérthető

Nem terelünk be senkit sem a szakma szakzsargonokkal teli erdejébe, hanem arra fókuszálunk, amire szükséged van webáruház tulajdonosként, vagy marketingesként.

Biztonságot adunk

Többé nem lesz kérdés, hogy egy social média, influencer, vagy Google Ads kampány hatékony volt-e, mert ki tudod majd olvasni a számokból.

Tematika

A tematikát úgy állítottuk össze, hogy kezdőkén megtanulj mindent, amit a GA4-el kapcsolatban tudnod kell és készen áll az önálló használatára.

Megismerjük egymást, iszunk egy kávét mielőtt belevágnánk az oktatásba.

Rövid felvezetést követően bemutatjuk a GA4 alapjait.

Elővesszük a laptopokat és együtt átnézzük a GA4 felületeit, megnézzük a különbségeket, mi változott a Universal Analytics-hoz képest

Elvégezzük közösen azokat a beállításokat, amelyeket e-kereskedőként kötelező elvégezni.

Személyre szabjuk és átláthatóbbá tesszük a felületet, hogy a jövőben könnyebben használhasd azt.

Bemutatunk egy e-kereskedőkre szabott mérési stratégiát, amely segítségével az adatok nem csupán számok lesznek, hanem következtetéseket fogsz tudni levonni belőlük.

Rólunk mondták

"Szokták mondani, hogy aki nem tudja, tanítja. Dávid erre rácáfol, hiszen nemcsak tanítja a webshop marketinget, hanem csinálja is - ráadásul nagyon jól! Képzései és oktatóanyagai olyan azonnal használható mankót adnak a vállalkozóknak, amellyel nemcsak az elméleti tudást szerezhetik meg, hanem a gyakorlati megvalósítást is azonnal elkezdhetik."

Tóth Enikő - Shoprenter Kft - Head of marketing
Tóth Enikő Shoprenter Kft, Head of Marketing

Már a közösen tartott szemináriumokon láttam mennyire tetszik a közönségnek Dávid előadásmódja. A tudásátadásba vetett hite érződik, hiszen lelkesen és egyedi módon oktatja az online marketinget. Az anyagot ajánlom, de nem csak kezdőknek, mivel elhangzanak olyan gondolatok is, amelyek a haladóknak is hasznosak lesznek.

Mátéh Csaba Nonito30 Kft. marketing szakértő

Dorina előadásából is látszik, hogy nem csak ért a dolgokhoz, de folyamatosan frissíti is tudását, ami az online marketing világában elengedhetetlen. Az ügyfelek edukálása is kiemelt szempont. Tudását jól, érthetően, sok tapasztalat megosztásával tudja átadni. - Iványi Tamás, BME, oktató (marketing)

Iványi Tamás BME, oktató

Dorinával egy magántanár brandépítésén dolgoztunk együtt. A feladat az volt, hogy ismertessük meg egy gyógypedagógus fejlesztő óráit egy nagyváros kisgyermekes szüleivel, olyan eszközökkel mint: Google, Facebook hirdetések kezelése, SEO, pozícionálás, látogatók generálása a blog oldalhoz. Dorina tanácsai és munkája segítségével 3 hónap alatt betelt a naptár. A közös munka során egy rendkívül tapasztalt, a közösségi média trendeket ismerő, profi szakembert ismertünk meg Dorina személyében. Bátran ajánlom azoknak, akik bullshitmentes, korrekt szakembert, szolgáltatást keresnek. - Verba Andrea, fejlesztő pedagógus

Verba Andrea fejlesztő pedagógus

  Az előadókról

  Alberti Dorina

  Online marketing szakember
  Alberti Dorina, a NeoBrand és a NAIAN alapítója. Marketing stratégiával és webdizájnnal foglalkozik. Tanácsadóként dolgozott együtt a Portfolio csoporttal, a Libri-Bookline-nal és a Vista utazási irodával, állandó ügyfelei között pedig szerepel az Aranybástya étterem, a budavári Főőrség és Lovarda, több magánklinika és szálloda. Előadott több hazai egyetemen (BME, METU, PTE), a nemzetközi sakkfesztiválon és rendszeresen tartott workshopokat a Google Grundon. Média megjelenések: ORIGO, BLIKK, MÉDIAPIAC, NŐK LAPJA

  Kukoly Dávid

  Online marketing szakember, webáruház tulajdonos

  Kukoly Dávid, a Fluid Digital alapítója és a Kamutetko.hu webáruház tulajdonosa, Shoprenter szakértő és az online marketing területének oktatója, előadója. Az online marketing tudásának és az e-kereskedelmi tapasztalatának köszönhetően átlátja az iparág különböző részeit és azok kapcsolódási pontjait. Célja, hogy a szakma iránti lelkesedésével és elköteleződésével segítsen azoknak, akik szeretnének még többet kihozni a webáruházukból és sikeres e-kereskedővé válni.

  Az oktatás részletei

  Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

  1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

  2023.09.07.

  (csütörtök)

  9:30-17:00

  Maximum létszám:

  25 fő

  A képzés díja:

  69.990 Ft + áfa

  Nem megfelelő az időpont?

  Extra ajándék

  A képzés résztvevőit megajándékozzuk egy offline és online formátumú feladatlistával, amit a képzést követő 7-14-30-60-90-180-360 nap feladatait tartalmazza.

  Ezzel az 1 évre elegendő feladatlistával folyamatosan kézben tarthatod az adatokat és további új ötleteket adunk, hogy kezdőből haladóvá, haladóból profi felhasználóvá válj.

  Gyakori kérdések

  Igen, a Lurdy felszíni parkolójában tudsz parkolni. Az oktatás résztvevői számára tudunk biztosítani ingyenes parkolást. Részletek a helyszínen.

  A képzés előfeltétele, hogy már legyen egy GA4 fiókod. A rendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot és ellenőrizzük a GA4 fiókodat. Ha nem lenne fiókod, akkor segítünk a beállításokban, hogy úgy érkezz, hogy tudsz benne dolgozni.

  Frissen, kipihenten és hozd magaddal a laptopodat. 🙂

  Készülünk kávéval, frissítőkkel és rágcsálnivalókkal. Az ebédet a Lurdy éttermeinek bármelyikében elfogyaszthatod, azonban ez már nem része a cateringnek.

  Ha nem lennél elégedett a képzés tartalmával, akkor kérlek, hogy legkésőbb ezt jelezd a képzés utáni munkanapon és 100%-ban visszautaljuk a vételárat.

  A képzést kezdő és haladó e-kereskedőkre fókuszálva hoztuk létre. Szakértők számára nem ajánljuk a képzést.

  Hívj minket a 06-20-213-555-3-as telefonszámon és segítünk megválaszolni!

  Írj nekünk az info@fluiddigital.pro emailcímre és megbeszéljük a részleteket.

  Szeretnél még többet hallani az online marketing világáról?

  Kövess be a Fluid Digital különböző ingyenes csatornáin